Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról

KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról

nov 10, 2023 | Kamarai hírek

A BPMK, az MMK Közlekedési Tagozata, a KTE és a MAÚT közös szervezésében a KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról programsorozat következő rendezvényének témája „Közlekedési rendszerünk ellentmondásai”.

Moderátor: Molnár László Árpád szakértő, BPMK. A beszélgetést indító előadás: Városi közlekedésünk rendszerszintű hibáiból eredő ellentmondások; előadó: Pintér László ny. okl. közlekedésmérnök.

Beszélgetés az elhangzottakról.

A rendezvény időpontja: november 28., 15 óra

Helyszíne: FŐMTERV Zrt. épületében Makadám Klub (Budapest, II. Lövőház utca 37. Megközelítés a Főmterv porta felől).

Aktív részvételére számítva ezennel tisztelettel meghívjuk! Kérjük, hogy részvételi szándékát november 24-ig az Ikladine.Gyongyi@fomterv.hu e-mail címen, vagy a +36 30/612 5045 telefonszámon szíveskedjen visszajelezni.

 

Szőllőssy Gábor (BPMK), Lakits György (MMK Közlekedési Tagozat), Thoroczkay Zsolt (KTE), Nyiri Szabolcs (MAÚT)

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák