Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 Jelöltállítási felhívás

Jelöltállítási felhívás

jan 17, 2022 | Kamarai hírek

Tisztelt Kollégák! A kamarai törvény, valamint a hatályos BPMK alapszabály értelmében a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK) az idei évben elindítja küldöttjelölési folyamatát. A 2022-ben megválasztott küldöttek (pótküldöttek) mandátuma 4 évre szól.

A jelölési folyamat lebonyolítása a BPMK Választási Jelölőbizottság feladata. A jelöltség vállalására vonatkozó felhívást, elfogadó nyilatkozatot, továbbá a választásról szóló részletes tájékoztatást a kamara honlapján (lásd a lap alján a letölthető dokumentumoknál) közzétesszük, továbbá a hírlevélben kiküldjük.
A választási jelölőbizottság kéri az BPMK valamennyi tagját, hogy az alapszabály betartásával a lehető legszélesebb körben éljenek a jelöltállítási lehetőséggel. A jelöléssel kapcsolatosan, bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy keressenek minket bizalommal a jelolobizottsag@bpmk.hu e-mail címen.

Kérjük szíves javaslataikat 2022. február 15-ig megküldeni szíveskedjenek az jelolobizottsag@bpmk.hu e-mail címre.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák