Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 Szakmán túl, határokon át

Szakmán túl, határokon át

febr 8, 2024 | Kamarai hírek

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata, a Közlekedéstudományi Egyesület és a MAÚT Magyar Út‐ és Vasútügyi Társaság közös szervezésű̋ programsorozata következő rendezvénye február 20-án, 17 órai kezdettel lesz a Makadám Klubban.

Előadó: dr. Szegvári Péter – Misi mókus szigete – Ile La Réunion

Mit keres egy francia megye az Indiai óceánban? Mit jelent a tropikalizálódás egy európai számára? Misi mókus miért álmodna erről a szigetről? Hogy fér el ennyi földrész egy szigeten? Kik a kreolok, mi a maloya és ki volt Dodo?

Helyszín: MAKADÁM Klub – bejárat a FŐMTERV porta felől (1024 Bp., Lövőház utca 37.)

Vacsora (svédasztalos): 10.000 Ft + ÁFA

Regisztráció: Szűcs Boglárka (e-mail: szucs.boglarka@bpmk.hu, tel.: +36 30 460 9482) Jelentkezési határidő: 2024. február 16.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák