Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 A BPMK Választási Jelölőbizottság felhívása

A BPMK Választási Jelölőbizottság felhívása

febr 13, 2024 | Kamarai hírek

A magyar építészetről szóló 2023 évi C. törvény 30. § (8) bekezdése szerint „A területi kamara választás útján tagot delegál az országos feladatkörrel működő elsőfokú etikai-fegyelmi bizottságba.” Kérjük szíves jelölésüket, alkalmas személyre, vagy jelentkezésüket, hogy a BPMK ez évi, tavaszi küldöttgyűlésén a választást meg lehessen tartani.

A beküldött anyag tartalmazza a név és kamarai szám mellett, a telefonszámot és az e-mail címet, valamint egy rövid szakmai önéletrajzot, az oklevél megnevezésével, továbbá a feladat elvégzéséhez szükséges korábbi tapasztalatok vagy jövőbeni elképzelések ismertetését.

A jelölési határidő: február 29.

Cím: jelolobizottsag@bpmk.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.”>Előre is köszönjük aktivitásukat!

Csapó Attila, a BPMK Választási Jelölőbizottságának elnöke

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák