Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Együttműködések 5 LEO szakmai reggeli

LEO szakmai reggeli

márc 29, 2022 | Együttműködések

Az energetikai jegyében zajlott a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) soron következő szakmai reggelije március 23-án, a Millennium Házban. A reggelin köszöntötték a szövetség új tagjait és átadásra került a Kiválósági Díj 2021 is.

A Clean Up Grand Service színeiben Méhész Mónika tulajdonos-ügyvezető igazgató és Falta Viktória ügyvezető igazgató-helyettes, az Infogroup FM Ingatlanüzemeltető nevében Szenáki János üzemeltetési igazgató és Horváth Emese fejlesztési igazgató, míg az SCH-PS képviseletében Schumiciky Pál ügyvezető igazgató és Völgyi Csaba fejlesztési vezető vették át csatlakozásuk alkalmából a LEO oklevelet.
Az energiapiaci trendekről és várakozásokról Pletser Tamás, az Erste Csoport regionális olaj– és gázipari elemzője tartott előadását,  majd a szövetség energetikai munkacsoportjának vezetője, az ALTE-GO ügyvezető igazgatója, Novotny Dénes számolt be a munkacsoport munkájáról, idei céljairól, fókuszterületeiről és készülő energetikai ajánlásáról.
A szakmai programot a Decor Floor bemutatkozó előadása zárta. Lovas Gusztáv ügyvezető igazgató a cég tevékenységén és ars poeticáján keresztül beszélt az FM iparághoz való kapcsolódási pontokról és szinergiákról is.
A rendezvényen a mérnöki kamarát Kassai Ferenc BPMK-elnök képviselte.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák