Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 FELHÍVÁS

FELHÍVÁS

júl 28, 2022 | Kamarai hírek

A BPMK és az MMK Közlekedési Tagozata a Siófokon szeptember 21-23-án 23. alkalommal megrendezésre kerülő „Közlekedésfejlesztés Magyarországon” c. konferencián kiállítást tervez közlekedéssel foglalkozó szakemberek olyan írásaiból, gondolataiból, életpályájáról szóló könyvekből stb., amelyek még nem kerültek kiadásra vagy magánkiadványok.

KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELI SZÁNDÉK
Kérjük, a kiállításon való részvételi szándékot 2022. augusztus 15-ig Vincze Krisztinának (vincze.krisztina@bpmk.hu, +36 30/474 2467) szíveskedjenek jelezni! A kiadványokat 1 példányban 2022. szeptember 15-ig kell eljuttatni munkaidőben a Budapesti és Pest Megyei Mérnök Kamarába (Budapest, Kaposvár u. 5-7. földszint 1.).
A kiállításon a részvétel ingyenes, kérdés esetén további felvilágosítást Hamarné Szabó Mária ad. Elérhetőségei: e-mail: hamarne@progan.hu, mobil: +36 20/9805 554.

KONFERENCIA RÉSZVÉTELI SZÁNDÉK
A konferenciával kapcsolatos további információk: a konferencia végleges programja, a konferencia költségei és a jelentkezési felhívás, valamint a jelentkezési lapok a
•    Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata honlapján (https://mernokvagyok.hu/kozlekedesi/category/esemenyek/szakmai-konferenciak-esemenyek/)
•    Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara honlapján (www.bpmk.hu),
•    CE Plaza Hotel honlapján (www.ceplazahotel.hu/hu/arak-ajanlatok/ajanlatok/kozlekedesfejlesztes-magyarorszagon-konferencia)
megtekinthetők, illetve letölthetők.

Tisztelettel várjuk jelentkezésüket, üdvözlettel:

Vincze Krisztina
Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara
1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7.
Tel: 455-8865/206-os mellék

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák