Kamarai hírek

Felavatták Vásárhelyi Boldizsár szobrát a BME-n

Felavatták szeptember 10-én a Műegyetem szoborkertjében a 125 éve született prof. dr. Vásárhelyi Boldizsár, a BME egykori Kossuth-díjas tanszékvezető egyetemi tanára, a Mérnöki Kar dékánja szobrát, amely a Közlekedéstudományi Egyesület gesztorságával, szakmai...

bővebben

Kamarai hírek

A közlekedésben valami mindig mozgásban van

Évek óta összegyűlünk a FŐMTERV Zrt. épületében, a Makadám Mérnök Kluban megrendezésre kerülő szakmai konferenciára és előadásra, amelynek a fókuszában a modern élet egyik legfontosabb szegmense, a közlekedés áll. A közlekedés, és a közlekedéshez szorosan...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 Országos roadshow a beruházási- és az építészeti törvény ismertetéséről

Országos roadshow a beruházási- és az építészeti törvény ismertetéséről

aug 30, 2024 | Kamarai hírek

A Magyar Mérnöki Kamara a területi kamarák együttműködésével és az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával előadássorozatot szervez „Az új építéssel kapcsolatos jogi szabályozás ismertetése” címmel, melynek fókuszában az állami építési beruházásokról és a magyar építészetről szóló törvénnyel kapcsolatos változások állnak.

A konferenciasorozat állomásai:

szeptember 2. Pécs

szeptember 6. Tatabánya

szeptember 10. Zalaegerszeg

szeptember 12. Székesfehérvár

szeptember 17. Szolnok

szeptember 19. Debrecen

szeptember 24. Szeged

szeptember 30. Budapest

A részvétel az építési, épületgépészeti, illetve a hírközlési és informatikai szakterületen jogosultsággal rendelkező szakmagyakorlók számára egyúttal az éves szakmai továbbképzésként is elfogadható. Az eseményen – amely minden roadshow állomáson 10 órakor kezdődik, majd 6 x 45 perces időtartamban hallgathatnak előadásokat – a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

JELENTKEZÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ORSZÁGOS TOVÁBBKÉPZÉSI NAPTÁRÁN KERESZTÜL

A képzések pontos helyszínei, díjai, jelentkezési határidő megtekintése az országos továbbképzési naptár egyes roadshow eseményeire kattintva lehetségesek. Az E-Mérnök rendszerbe való belépéshez e-mail-jelszó páros megadása szükséges.

A jelentkezők a www.mmk.hu honlapon elérhető tematika ismeretében és az űrlap kitöltésével szakmai kérdéseket tehetnek fel az előadóknak.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Az eseménnyel kapcsolatos további információkért kérjük keressék e-mailen a társszervező területi kamarák munkatársait!