BPMK

Hagyományos szerkezetű építmények

Hagyományos szerkezetű építmények megvalósítása, különös tekintettel a minőségre címmel rendezett építési szakmai képzést a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara június 19-én, a MOHA Házban.

A konferencia arra a kérdésre kereste a választ, hogy mikor első osztályú egy termék, szerkezet vagy épület. A nagy érdeklődést kiváltó rendezvényen megnyitó beszédet mondott Kassai Ferenc BPMK elnök, Dauner Márton ÉMI vezérigazgató, továbbá Tóth Balázs ÉMI irodavezető. A szakmai képzés szüneteiben a résztvevőknek lehetőségük nyílt az előadók által képviselt cégek tájékoztató anyagai közül válogatni, illetve a személyes konzultációra is.

A konferencián részt vevő szakmai partnerek az ÉMI, a Leier Hungária Kft., a WIENERBERGER Téglaipari Zrt., a Tondach Magyarország Zrt., a Bramac Kft., a CREATON South-East Europe Kft., a Terran, az Internorm Ablak Kft., a GEALAN Fenster-Systeme GmbH, valamint az ÉMSZ voltak.

Néhány résztvevői vélemény:


„Az alkalom több volt, mint tanfolyam. Két lezárt műszaki egyetemi képzés után kijelentem, hogy az elhangzott előadások egyetemi szintűek voltak. Meglehetősen fontos felső szintű ismeretanyag (is) kellett az előadott anyag értelmezéséhez és befogadásához.”

„Nagyon gyakorlatias megközelítésű, remek előadásokat hallhattunk.”

„Remek szervezés, színvonalas helyszín, készséges és kedves szervező munkatársak. Köszönjük!”

„Új ismereteket adott, nagyon hasznos volt.”

„Színvonalas, az utóbbi idők leghasznosabb előadás napja volt.”