BPMK

A választott dátum cikkei: péntek, 16 február 2018

Építők Napja 2018.

A hazai építésügy meghatározó tudományos- és érdekvédelmi szervezetei idén is megrendezik az Építők Napja központi ünnepségét.

Épületenergetika segédlet

A Magyar Mérnöki Kamara vezetésének célkitűzése, hogy olyan szakmai kiadványok sorozatát jelentesse meg, amely egy-egy szakterületen magas színvonalú műszaki ismereteket foglaljon össze a szakmagyakorló kollégáink számára. Kiemelten fontos cél, hogy felsőfokú szintű, de ipari gyakorlatra épülő napi, gazdasági haszonnal bíró tematika alapján készülő saját kiadású szakkönyvek is készüljenek.

Nemzetközi szinten is díjazták a paksi C15 bevezetését

A Paksi Atomerőműben gondosan megtervezett, majd bevezetett 15 hónapos üzemeltetési ciklus (C15) érdekében munkálkodó kiváló fizikusok, mérnökök, ellenőrzést és vezetést végző dolgozók műszaki fejlesztési eredményeinek köszönhetően az eddigi két nemzeti díj után a C15 projektünk immáron egy nemzetközi díjat is kapott.

Informatikai továbbképzés és fórum

Szakmai továbbképzést és fórumot rendezett február 9-én a Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Szakcsoportja. A fórum megrendezése már hagyománynak tekinthető, hiszen az elmúlt években is hasonló környezetben találkozhattak kollégáink, akik az ország különböző pontjairól érkeztek a rendezvényre.

Subscribe to this RSS feed