Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 Szavazási határidő: március 25.

Szavazási határidő: március 25.

márc 22, 2022 | Kamarai hírek

Tisztelt Kollégák! A közelmúltban zárult le a BPMK küldöttgyűlésére vonatkozó jelöltállítási folyamat. Most a jelöltállítást követő fontos lépés, a (levél)szavazás zajlik.

A Mérnök Újság mellékleteként kiküldött szavazólapokon lehet szavazatot leadni azokra a kollégákra, akiket szeretnének, ha a BPMK – valamint később az országos kamara – küldöttgyűlésében is képviselnének bennünket.

Kérjük, amennyiben még nem adta le szavazatát, úgy a Mérnök Újság aktuális száma mellékleteként kiküldött szavazólap és válaszboríték visszaküldésével mihamarabb tegye meg. A szavazás bérmentesítés nélkül, ingyenesen postai úton feladható.

Fontos, hogy a létszámkeretet nem lehet túllépni, kevesebbet viszont lehet jelölni.

A szavazási határidő: 2022. 03. 25.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák