Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Együttműködések 5 LEO szakmai reggeli

LEO szakmai reggeli

jún 29, 2023 | Együttműködések

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) június 29-én rendezte soron következő szakmai reggelijét.

A telt házas rendezvény témája a BIM tervezői-, lebonyolítói-, üzemeltetési modulok bemutatása volt. A rendezvény kiegészült az üzemeltetőket érintő, Klímavédelmi Hatóság által megtartott új, 666/2022. rendelet ismertetésével is. Mind az előadók, mind a résztvevők kiemelték a műszaki szakterületek egymással való kapcsolatának fontosságát, amely az épületek teljes életciklusára kihat.
A rendezvény alátámasztotta, hogy a BIM rendszer üzemeltetéséhez szakképzett mérnöki tudásra van szükség, hiszen az túlmutat a tervezési és kivitelezési fázisokon.
A szakmai reggelin a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamarát Nagy Péter alelnök és Kassai Ferenc tiszteletbeli elnök képviselte.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák