Kiemelt

Rotter Lajosra emlékezünk

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata, a Gépipari Tudományos Egyesület és a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület meghívja Önt 2024. július 20-án 10:30 órakor Rotter Lajos születésének évfordulóján tartandó koszorúzási...

bővebben

Kezdőlap 5 Kamarai hírek 5 KTE-ért Emlékplakett

KTE-ért Emlékplakett

jan 31, 2022 | Kamarai hírek

KTE-ért Emlékplakett kitüntetésben részesült Kassai Ferenc BPMK-elnök és a BPMK.

Az elhangzott méltatás szerint a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara alapító partnerszervezete, egyik gesztora „A Közlekedési Kultúra Napja” országos esemény sorozatnak. A KTE-vel együttműködve az elmúlt hét évben valamennyi alkalommal rendezvényt szervezett, valamint meghatározó részt vállalt az önkormányzatok közlekedésbiztonsági pályázatának megszervezésében és a közlekedésbiztonsági vándorplakát kiállítás összeállításában is.

Stúdióját humán világjárvány idején is önzetlenül rendelkezésre bocsátotta közlekedésbiztonsági konferencia és „A Közlekedési Kultúra Napja” online nyitórendezvény megtartása céljából.
Példaértékű tevékenységével nagymértékben segíti a KTE „Közlekedési Kultúra Napjával” kapcsolatos eseménykoordinátori munkáját.
A díjat Kassai Ferenc, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöke vette át. Kassai Ferenc a Magyar Mérnöki Kamara alelnökeként (2010-2021) és a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnökeként kezdetektől fogva meghatározó alakja „A Közlekedési Kultúra Napja” szervezőbizottságának.

Értékes gondolataival, személyes részvételével támogatja az esemény nyitórendezvényeit, a Közlekedési Kultúránk Értékei pályázatok támogatásával, díjátadóin való közreműködésével emeli annak társadalmi presztízsét, elismertségét.
Az irányítása alatt lévő köztestület „A Közlekedési Kultúra Napja” országos eseménysorozat egyik legaktívabb tagja.
Személyes elkötelezettsége példaértékű a közlekedésbiztonság növelése, a közlekedési kultúra fejlesztése érdekében, a társadalmi szervek összefogása terén.

Reálértelmiség
A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten

A napenergia közösségi hasznosításának terjedését segítő projekt indul Budapesten európai uniós támogatással – közölte a Főpolgármesteri Hivatal július 11-én. A majdnem 1,4 millió eurós, uniós támogatású, nemzetközi projektben Budapest mellett részt vesz az...

bővebben

Szőllőssy Gábor

Elnök

Kategóriák