BPMK

Közlekedésfejlesztés Magyarországon – konferencia

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatának szakmai támogatásával az idén 20. alkalommal „Közlekedésfejlesztés Magyarországon” címmel szakmai továbbképzést és konferenciát rendez, az elmúlt évektől eltérően Balatonföldvár helyett az idén másodszor Siófokon, május 15-17-én az alábbi fő témakörökben:

Nyitó előadás: A közlekedésfejlesztés aktuális kérdései, feladatai
1.    A közlekedés gazdasági, szociológiai, társadalmi környezete
2.    A közlekedés alakulása az elmúlt 20 évben
3.    Néhány téma a közlekedésről napjainkban
4.    A közlekedés fejlődése, a közeljövő kérdései
5.    Átalakul a közlekedési rendszer? Szemléletváltás, oktatási, szabályozási kérdések

A konferencia védnökei: dr. Fónagy János KTE elnök, Kassai Ferenc BPMK elnök, MMK alelnök
A közel két évtizede megrendezésre kerülő konferencia idei végleges programja a
•    Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatának saját honlapján (www.fomterv.hu/mmk/),
•    Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. weboldalán (www.mknonprofitkft.hu/siofok),
•    CE Plaza Hotel honlapján (www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak)
tekinthető meg.
A konferencia és a szállás helyszíne: Siófokon a CE Plaza hotel, ahol uszoda, szauna stb. is a résztvevők rendelkezésére áll. A konferencia, szállás, teljes ellátás költsége bruttó 80.000 Ft/fő (kétágyas elhelyezéssel). Igény esetén lehetőség van a konferencia 1 vagy 2 napján való részvételre is. Az ennek megfelelő költségek a jelentkezési lapokat tartalmazó honlapokon részletesen feltüntetésre kerülnek.
A jelentkezési lapok a Közlekedési Tagozat honlapjáról http://www.fomterv.hu/mmk/, a http://www.mknonprofitkft.hu/siofok és a http://www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak honlapokról letölthető.
A kitöltött jelentkezési lapokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük küldeni (aláírva). Telefon: +36 84/696 090 és +36 84/696 092.

Kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben a szolgáltatás díját a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. 11500092-11098168 sz. számlára átutalni szíveskedjenek, megjegyzésben a résztvevő(k) nevével. A megrendelt szolgáltatásról előlegszámlát állítunk ki, végszámlát a teljesítést követően küldünk.
A jelentkezéseket a konferencia/továbbképzési részvételi díj beérkezésének sorrendjében tudjuk elfogadni.
A rendezvényt szakmai továbbképzési napok alkotják, így a részvétellel az évi szakmai kötelező továbbképzés teljesíthető. A konferenciával kapcsolatos minden információt a szervező BPMK nevében Hamarné Szabó Mária (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mobil: +36 20/980-5554) ad meg.
A továbbképzésekkel kapcsolatos kérdésekkel Juhász Tamást (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 06-1/455-88-65) keressék.
Jelentkezési határidő: 2018. április 30.