BPMK

A jövő közlekedési kihívásai – konferencia

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata közreműködésével 2020-ban 22. alkalommal „KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS MAGYARORSZÁGON” A JÖVŐ KÖZLEKEDÉSI KIHÍVÁSAI címmel országos szakmai konferenciát és továbbképzést szervez 2020. május 13-15. között Siófokon.

Témák, szekciók:

Nyitóelőadás: A közlekedés jövője
1.    A közlekedés gazdasági, társadalmi környezete, kihívások
2.    Új kihívások a közlekedésben
3.    A közlekedési alágazatok kihívásai
4.    A közlekedésbiztonság aktuális kérdései
A konferencia első napján délután szakmai kirándulás körében  „A víziközlekedés fejlesztése” téma kerül megbeszélésre.

A konferencia védnöke: Tarlós István kormánybiztos
A közel két évtizede megrendezésre kerülő konferencia idei végleges programja és a konferencia költségei a

•    Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara honlapján (www.bpmk.hu),
•    Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatának saját honlapján (www.fomterv.hu/mmk/),
•    Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. weboldalán (www.bpmk-oktatas.hu/siofok),
•    CE Plaza Hotel honlapján (www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak)

tekinthető meg.

A konferencia helyszíne: Siófokon a CE Plaza****, ahol uszoda, szauna stb. is a résztvevők rendelkezésére áll. Szállások Siófokon a Panoráma****, a CE Plaza**** és a Napfény*** hotelben  lesznek. (A szállodák közötti közlekedésre mikrobusz biztosított). A konferencia, szállás, teljes ellátás költsége a szállodák árainak megfelelően változik.

Igény esetén lehetőség van a konferencia 1 vagy 2 napján való részvételre is. Az ennek megfelelő költségek a jelentkezési lapokat tartalmazó honlapokon részletesen feltüntetésre kerülnek.

A konferencián bárki (nemcsak kamarai tag) részt vehet!

A jelentkezési lapok a Közlekedési Tagozat honlapjáról http://www.fomterv.hu/mmk/, a http://www.bpmk-oktatas.hu/siofok és a http://www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak honlapokról letölthetők.

A kitöltött jelentkezési lapokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük küldeni (aláírva). Telefon: +36 84/696 090 és +36 84/696 092

Kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben a szolgáltatás díját CE Family Hotel Kft. K&H Banknál vezetett 10405004-50526788-51711000 sz. számlájára szíveskedjenek átutalni, megjegyzésben a résztvevő(k) nevével. A megrendelt szolgáltatásról előlegszámlát állítunk ki, végszámlát a teljesítést követően küldünk.

A jelentkezéseket a konferencia/továbbképzési részvételi díj beérkezésének sorrendjében tudjuk elfogadni.

A rendezvényt szakmai továbbképzési napok alkotják, így a részvétellel az éves szakmai kötelező kamarai továbbképzés teljesíthető.

A konferenciával kapcsolatos minden információt a szervező BPMK nevében Hamarné Szabó Mária (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mobil: +36 20/980-5554) ad meg.

A továbbképzésekkel kapcsolatos kérdésekkel Juhász Tamást (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 06-1/455-88-65) keressék.

Jelentkezési határidők:
-    a Panoráma hotelben kért elhelyezés esetén 2020. április 3.
-    a CE Plaza és a Napfény hotelben kért elhelyezés esetén 2020. április 30.