BPMK

IV. Épületgépész Tervezői Konferencia és Kiállítás - „Biztonság és kényelem”

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara idén szeptember végén immár negyedszerre rendezi meg a Épületgépészeti Tagozattal közösen az Épületgépész Tervezői Konferenciát, amely az elmúlt években az épületgépész szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát.

A konferenciával kezdettől fogva a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozunk segíteni, tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenhez illeszkedő tartalmú szakmai előadásokra, jövőbemutató színvonalon megtervezett projektek ismertetésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét. A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont,
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 3-as előadóterem.

A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 27. péntek (9:00 – 16:00)

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20. (péntek)

A konferencia programja az alábbi linken érhető el:
https://www.bpmk-oktatas.hu/_data/kepzesek/963/program_963.pdf

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a BPMK a szakmai napot 2019-es kötelező szakmai továbbképzésként ismeri el minden, az épületgépészeti tagozathoz tartozó jogosultsághoz, de látogatói regisztrációval úgy is lehetőség van részt venni a rendezvényen, ha ebben valaki ebben az évben már teljesítette a kötelező szakmai továbbképzését!

A rendezvényre csak előzetesen visszaküldött szakmai továbbképzési jelentkezési lappal vagy látogatói regisztrációs lappal lehet jelentkezni!

Szakmai továbbképzési jelentkezési lap:     
https://www.bpmk-oktatas.hu/_data/kepzesek/963/jellap_963.doc
Látogatói regisztráció (teljesített szakmai továbbképzés nélkül):    
https://www.bpmk-oktatas.hu/_data/kepzesek/963/reglap_963.doc

A részvétel díja a rendezvényen kiállító cégek és a BPMK jóvoltából tartalmazza az egész napos catering ellátást ebéddel, és minden résztvevő egy 8 GB kapacitású pendrive karkötőt kap ajándékba!

Esetleges kérdéseivel kapcsolatban Keresztes Anita készséggel áll rendelkezésére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen!