BPMK

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal összefüggésben hozott intézkedésekről

Ha Ön a közelmúltban olyan országban járt, ahol új koronavírus-járvány zajlik, vagy kapcsolata volt valakivel, aki az érintett területről érkezett, vagy esetleg a betegség tüneteit észleli magán, kérjük, hogy a kamarai továbbképzéseken, vizsgákon, vagy más rendezvényeken a többi résztvevő egészségének megőrzése érdekében NE VEGYEN RÉSZT.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a fenti rendezvények már esetlegesen kifizetett részvételi díjai beszámíthatók más, későbbi alkalom részvételi díjába, vagy kérésre intézkedünk a díj visszautalásáról.

Amennyiben Önnek a képzésre vagy vizsgára a szakmagyakorlási jogosultságához kapcsolódó közeli határidő miatt lenne szüksége, és a fentiek miatt a képzési- vagy vizsgakötelezettségét nem tudja határidőben teljesíteni, úgy az Ön számára biztosítjuk a szankció nélküli pótlás lehetőségét. Ennek a részleteiről kérjük, minden esetben a területi kamarájának a titkáránál érdeklődjön.

A fentieken túl arra kérünk minden kamarai tagot és mérnök kollégát, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a kamarai ügyintézése során részesítse előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézési lehetőségeket.

Valamennyi kamarai tag, továbbá mind az országos kamara, mind a területi kamarák munkatársai nevében köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tájékoztató oldal a koronavírusról: https://koronavirus.gov.hu

 

Információs vonalak:
06 80 277 455
06 80 277 456
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.