Kamarai hírek

Felavatták Vásárhelyi Boldizsár szobrát a BME-n

Felavatták szeptember 10-én a Műegyetem szoborkertjében a 125 éve született prof. dr. Vásárhelyi Boldizsár, a BME egykori Kossuth-díjas tanszékvezető egyetemi tanára, a Mérnöki Kar dékánja szobrát, amely a Közlekedéstudományi Egyesület gesztorságával, szakmai...

bővebben

Kamarai hírek

A közlekedésben valami mindig mozgásban van

Évek óta összegyűlünk a FŐMTERV Zrt. épületében, a Makadám Mérnök Kluban megrendezésre kerülő szakmai konferenciára és előadásra, amelynek a fókuszában a modern élet egyik legfontosabb szegmense, a közlekedés áll. A közlekedés, és a közlekedéshez szorosan...

bővebben

Kezdőlap 5 Kiemelt 5 Ha november, akkor Országos Magyar Épületgépészeti Napok

Ha november, akkor Országos Magyar Épületgépészeti Napok

szept 24, 2024 | Kiemelt

Az OMÉN 2024 novemberét átölelő szakmaközösségi programja nyitott. Az Ön vállalkozása, szervezete is hozzájárulhat saját rendezvényével, ötletével a szakmai hónap sikeréhez. A helyi programok kezdeményezői, szervezői számíthatnak az OMÉN Szervező Bizottsága kommunikációs támogatására. Szándékunk szerint 2024 novembere rólunk és szakmánkról, azaz az épületgépészekről és az épületgépészetről szól – ehhez biztosít keretet az OMÉN.
A kezdeményezők, és a programok létrejöttét segítők azt kérik az épületgépész kollégáktól – tanulóktól, hallgatóktól, mérnököktől, márkakereskedőktől, kivitelezőktől, gyártóktól –, hogy a novembert koncentráltabban használják ki a szakmán belüli találkozások, szabadidős- vagy sportprogramok, szakmai tapasztalatcserék, gyártóüzem- és projektlátogatások, tanfolyamok, szakmai kerekasztalok és előadások szervezésére.
Idén is sor kerül a szakma kimagasló személyeinek és teljesítményeinek elismerésére. Az OMÉN-2024 zárórendezvénye ezúttal is az Épületgépész Bál lesz, melynek kiemelkedő ünnepélyes eseménye a díjátadó gála, ahol átadjuk a szakma legrangosabb díjait, valamint az Év emberei díjakat. A bál időpontja november 29., helyszíne pedig ezúttal is a Budapest Marriott Hotel lesz.
Az OMÉN Alapítvány és az OMÉN Szervező Bizottsága hírlevelekkel, programajánló honlappal, szakmai lapokban közzétett hirdetésekkel biztosítani fogja minden novemberi program, találkozó hatékony kommunikációját. A programokról az információk feltölthetők a www.talalkozzunk.hu honlapra.
Az OMÉN-2024 sikere elsősorban a helyi szervezőkön, az MMK Épületgépészeti Tagozata területi szakcsoportjain, az országos szakmai társadalmi szervezetek területi képviselőin, a közép- és felsőfokú szakmai képzési intézmények vezetésén, a regionális szolgáltatókon és gyártókon, a forgalmazókon, a márkaképviseleteken múlik – mindannyian számíthatnak a szervezőbizottság kommunikációs támogatására.
További folyamatos információk: www.talalkozzunk.hu