BPMK

Építőipari nívódíjasok konferenciája

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az Építéstudományi Egyesület (ÉTE), az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány (ÉMA) március 2-án konferenciát szervez ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJASOK – 2017 címmel.

A konferencia célja, hogy a 2017. évben Építőipari Nívódíjat nyert fővállalkozók, generálkivitelezők és tervezők széles szakmai körben kapjanak lehetőséget épületeik és létesítményeik bemutatására. A rendezvényen előadást tartanak az ÉTE és az ÉVOSZ vezetői, mint alapítók. Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány kurátorai és a csatlakozó egyesületek és szövetségek képviselői, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottságának tagjai, mint az építési szakma jeles személyiségei szintén jelen lesznek az eseményen.

Támogatóink:
Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK)
Közlekedéstudományi Egyesület (KTE)
Magyar Építész Kamara (MÉK)
Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ)
Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége (MÉgKSZ)
Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata (MMKÉT)
Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata
MTF Közműtechnológiákért Egyesület (HSTT)

A már hagyományosnak tekinthető konferencia szervezésében – melynek házigazdája Kassai Ferenc, a BPMK elnöke lesz – idén is a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata vállal szerepet.

Helyszín: 1094 Budapest, Angyal utca 1-3. I. emelet

Időpont: 2018. március 2. 9:00 – 16:00 óra között

Részvételi díj: előzetes regisztráció után ingyenes

(Regisztrálni Dévai Zoltánnál az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36/30/638-38-95 tele-fonszámon 2018. február 26-ig lehet. A terem korlátozott befogadóképessége miatt, kérjük, mie-lőbb jelezzen vissza!)