BPMK

XIX. fővárosi mérnökbál

Pirkadatba érő vigasság és a honi reálértelmiség színe-java. Tánc és jeles ételsorok a mérnöktársadalom legünnepélyesebb fővárosi találkozóján. Az újkori mérnökbálok csaknem két évtizedes történetének egyik legjobb hangulatú estélyét rendezte meg a BPMK január 24-én a budai Hilton elegáns báltermében.

A bál házigazdája Kassai Ferenc, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöke volt, a díszes, terített fehér asztalok mellett pedig a mérnöktársadalom kiemelkedő képviselői, társzervezeteink, a műszaki felsőoktatás, az államigazgatás irányítói, valamint fővárosi, Pest megyei önkormányzati cégek vezetői, polgármesterek foglaltak helyet.  
A szórakoztatásról ezúttal Kőhalmi Zoltán Karinthy-gyűrűs humorista, építészmérnök, illetve a kiváló Vegas Showband gondoskodott. A XIX. fővárosi mérnökbál fővédnökei voltak: dr. Pintér Sándor belügyminiszter, és Tarlós István Budapest Főváros főpolgármestere; felkért védnökök: Barsiné Pataky Etelka, az MMK elnöke, Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár, körV. Németh Zsolt nyezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár, dr. Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár, Csampa Zsolt önkormányzati koordinációért felelős helyettes államtitkár, Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes államtitkár.