BPMK

Közlekedésfejlesztés Magyarországon konferencia – május 8-10., Siófok

A BPMK az MMK Közlekedési Tagozata, a Közlekedéstudományi Egyesület és a Magyar Út- és Vasútügyi Társaság szakmai támogatásával Közlekedésfejlesztés Magyarországon II/1 címmel országos konferenciát rendez Siófokon május 8-10-én.

A konferencia minden napja egyben kötelező éves szakmai továbbképzés is. A konferencia „A Közlekedési kultúra Napja 2024” rendezvények része. A konferencia fő témakörei:

A közlekedés gazdasági, társadalmi környezete, kihívások

Az elmúlt időszak közlekedésfejlesztést érintő rendelkezései

Aktuális feladatok, kérdések az egyes szakágak projektjeinek megvalósulásához

Közösségi és egyéni közlekedést segítő fejlesztések és azok lehetőségei, összefüggései a települési közlekedés területén. Városi zöldpolitika

Szakmai szervezetek feladata, tevékenysége a közlekedés területén

Korszerű közlekedésfejlesztési megoldások a világban, személyes tapasztalatok, élmények alapján

Building Information Modeling (BIM) a közlekedésépítési folyamatokban

A konferencia helyszíne: Siófok, CE Plaza Hotel, ahol uszoda, szauna stb. is a résztvevők rendelkezésére áll. Igény esetén lehetőség van a konferencia 1 vagy 2 napján való részvételre is. A konferencia végleges programját, a konferencia költségeit, valamint a jelentkezési lapokat letölthető mellékletként megtalálják a weboldal alján. A konferencián bárki (nemcsak kamarai tag) részt vehet! A kitöltött jelentkezési lapokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük küldeni (aláírva). Telefon: +36 84/696 090 és +36 84/696 092

A rendezvényt szakmai továbbképzési napok alkotják, így a részvétellel az évi szakmai kötelező kamarai továbbképzés teljesíthető. A konferenciával kapcsolatos minden információt a szervezők nevében Balogh Orsolya (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30/977 3659) és Kiss Károly (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30/297 1281) ad meg.

Jelentkezési határidő: április 30.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a konferenciára jelentkezés lemondása, vagy annak módosítása az érkezést megelőző 14 napon túl lehetséges. A kéthéten belüli lemondás kötbére 100%.

Szőllőssy Gábor BPMK elnök