BPMK

Épületgépész Tervezői Konferencia – szeptember. 24. – „Középpontban: A VÍZ”

Örömmel jelezzük, hogy optimista szakértői elemzések, értékelések alapján az a meggyőződésünk alakult ki, hogy az MMK Épületgépészeti Tagozata és a BPMK által szervezett – 2020-ban elhalasztott – hagyományos Épületgépész Tervezői Konferenciánk 2021 szeptemberében megszervezhető lesz!

Szándékaink szerint a rendezvényt szeptember 24-én változatlan programmal, változatlan feltételekkel, a már megtörtént jelentkezések, a már lefoglalt kiállítói csomagok figyelembevételével tartjuk meg.
Úgy látjuk, hogy jó eséllyel ez a szeptember végi esemény lehet az épületgépész szakma idei évi első alkalma a személyes találkozásokra, így nagy izgalommal készülünk rá. A számtalan lemondott, elhalasztott rendezvény után jó esély mutatkozik az MMK Épületgépészeti Tagozatának több száz szakmagyakorlójával – tervezőkkel, szakértőkkel – való találkozásokra!
A konferencián a részvételt a BPMK idén is teljesített épületgépészeti szakmai továbbképzésként ismeri el, jelentkezni az alábbi linken lehet:
https://bpmkkepzesek.hu/naptar/epuletgepeszeti/szakmai-epuletgepesz-tervezoi-konferencia.html


Kiállítói, hirdetői pozíciók korlátozott számban elérhetők még, kérjük a részletekkel kapcsolatban keressék Keresztes Anita szervezőt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen!