BPMK

KLENEN’22 konferencia - március 9-10.

A siófoki Premium Hotel Panorámában rendezik meg március 9-10-én a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” KLENEN’22 konferenciát.

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya, az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, és az Energetikai Szakkollégium, további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara közreműködésével, az energiaveszteség-feltárás és az energetikai szakreferensi tevékenységben szerzett tapasztalatok megosztása érdekében, a Virtuális Erőmű Program ismeretterjesztési tevékenységéhez csatlakozva szervezi a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” KLENEN’22 konferenciát (www.klenen.eu). A 2022. március 9-10-én a siófoki Premium Hotel Panorámában tartandó rendezvényen kiemelt figyelmet fordítunk
-az energetikai auditori és szakreferensi feladatokkal, valamint az ISO 50001 szabvány fenntartásával kapcsolatos tapasztalatok megosztására, továbbá
-a kötelező almérő beépítésék eredményeire.
-Külön figyelmet érdemel továbbá az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer első évében tapasztaltak értékelése, illetve
-a hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálatáról rendelkező jogszabályi változása.
A kerekasztal-beszélgetés lehetséges témái:
- Az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer első évének tapasztalatai
- Hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata és szerepe az energiagazdálkodásban
Ha Ön, mint energetikai auditor, szakreferens, vagy auditálásra, szakreferens igénybevételére kötelezett szervezet képviselője, vagy energiaszolgáltató, illetve kereskedő cég képviselője, az energiahatékonyság növelését segítő berendezések gyártója, forgalmazója, és szívesen megosztaná az elmúlt években elért eredményeit és tapasztalatait a szakmai feladatok és a törvényi megfelelés teljesítése területéről, kérjük, jelentkezzen előadással a konferenciára.
A konferencia alkalmával rendezett table-top kiállításon lehetőséget biztosítunk az Ön, vagy cége által forgalmazott energiahatékonyságot növelő eszközök és/vagy szolgáltatások bemutatására. A bemutatkozásra egyrészt az előadásoknak helyt adó termek előterében, másrészt a szekciók keretében adunk lehetőséget. A kiállításra jelentkező cégek logóját és rövid bemutatkozójukat közzé tesszük a konferencia nyomtatványaiban, A5 formátumú hirdetését az Energiagazdálkodás szakfolyóiratban.

Az ENERGIAGAZDÁLKODÁS szakfolyóirat konferencia alkalmából megjelenő számában megjelentetjük a cikk formában is elkészített előadásokat, ha azok 2022. január 31-ig megérkeznek a konferencia szervezőjéhez.
A konferencia végleges programját az előadásra jelentkezők és a szervező bizottsághoz eljuttatott témajavaslatok alapján állítjuk össze.
Reméljük, 2022 márciusára már jelentősen javulni fog a koronavírus-helyzet, és nem lesz akadálya a konferencia megrendezésének. A szervezőbizottság ugyanakkor folyamatosan figyelemmel kíséri az intézkedéseket, és ezek értelmében fog eljárni a szervezés során.

Dr. Zsebik Albin, a szervezőbizottság elnöke; Czinege Zoltán, a szervezőbizottság alelnöke; Schlosser Ilona, a szervezőbizottság társelnöke