BPMK

Műegyetemi Épületgépész Nap – november 24.

Digitalizáció az építőiparban címmel rendez épületgépészeti konferenciát, szakmai továbbképzést és kiállítást november 24-én a BME E épületében a BPMK.

Huszonkilenc éve hirdet találkozót november végére az épületgépész szakma, mert a személyes kapcsolattartás teszi lehetővé a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulását és annak megerősítését. Nagy örömünkre idén újra a BME E épülete ad otthont a rendezvénynek.
Lesz szakmai továbbképzés és kiállítás! A Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara, az esemény szervezője a magasszintű szakmaiság biztosítása érdekében együttműködik a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékének munkatársaival.

Épületgépészeti kiállítás
Az épületgépészeti kiállítás is a BME E épületében kerül megrendezésre. A konferencián több előadóteremben, számos témában hallgathatnak majd előadásokat, többek között az épületenergetikai rendelet változása kapcsán felmerülő legfontosabb tudnivalókról, vagy a BIM legújabb alkalmazási területeiről.
A részvétellel a kollégák Épületgépészeti, Építési, Elektrotechnikai és Energetikai Tagozaton teljesíthetik a szakmai továbbképzési kötelezettségüket.

A KONFERENCIA JELENTKEZÉSI LINKJE:
„A” terem: BIM – Célok, elvárások és lehetőségek
https://bpmkkepzesek.hu/naptar/epuletgepeszeti/men_2023.html

„B” terem: Az épületenergetikai követelmények változásai
https://bpmkkepzesek.hu/naptar/epuletgepeszeti/men_2023_b.html

A rendezvényre várjuk szakmai partnereink jelentkezését kiállítói vagy hirdetői pozícióba!
https://bpmkkepzesek.hu/muegyetemi-epuletgepesz-nap.html