BPMK

KLENEN'18

Az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület és az Energetikai Szakkollégium 2018-ban 13. alkalommal szervezi közös szakmai konferenciáját, amelyre tisztelettel invitáljuk Önt és kollégáit a szakmai programban való részvételre.

A 2018. március 7-8-án Gárdonyban a Hotel Nautis-ban tartandó rendezvényen kiemelt hangsúlyt szeretnénk helyezni az energetikai auditálás szakmai kérdéseire, az LVII/2015 Tv. által előírt kötelező energetikai auditokkal kapcsolatos tapasztalatokra, a vállalatirányítási rendszerek és az energiahatékonyság kapcsolatára, az energetikai szakreferens tevékenység során tapasztaltakra, valamint az energiahatékonysági célú beruházások adókedvezmény igénybe vételének jó gyakorlatára.

Reméljük, hogy Ön, mint energetikai auditor, energetikai auditáló szervezet, vagy energiahatékonysági szolgáltatást nyújtó szervezet képviselője szívesen mutatná be elért eredményeit, és osztaná meg tapasztalatait a szakmai feladatok és a törvényi megfelelés teljesítése területéről. A rendezvény nem titkolt célja az auditori közösség véleményének, a jó és rossz tapasztalatoknak a megosztása, és kerekasztal beszélgetés keretében megvitatása, elősegítve ezzel az érintett szakemberek, jogalkalmazók, és a jogalkotók munkáját.

A konferencia lehetőséget biztosít az Ön, vagy cége által forgalmazott energiahatékonysági eszközök és/vagy szolgáltatások kiállításon történő bemutatására az előadásoknak helyt adó termek előterében, továbbá kedvező feltételekkel szakmai cikk és/vagy hirdetés közzétételére az Energiagazdálkodás c. szaklapban. Szeretnénk biztatni, hogy jelentkezzen előadás tartására az Ön szakterületének megfelelő szekciókba előadása címének, és a szerzők nevének megadásával 2017. november 15-ig, és/vagy regisztráljon a konferencia honlapján:

Kérjük írja be naptárjába: KLENEN'18 Gárdony, Hotel Nautis 2018. március 7-8.

Üdvözlettel:

Dr. Zsebik Albin ETE elnökhelyettes, BPMK elnökségi tag, a szervezőbizottság elnöke

Czinege Zoltán AEE Magyar Tagozat elnöke, a szervezőbizottság alelnöke

Putti Krisztián az ESZK elnöke, a szervezőbizottság társelnöke