BPMK

Tajtékos dalok - Boris Vian revü

Vadonatúj produkciójára, a Tajtékos dalok - Boris Vian revüre kínál kamarai tagoknak 10% kedvezményt a március 11., 12. és 13-i napokra a Budapesti Operettszínház.

Boris Vian a huszadik század európai irodalmának egyik legeredetibb figurája, egyéni hangvételű regényei óriási példányszámban fogynak, a fiatal korosztály egyik meghatározó szerzője. Ebben a játékban megelevenednek Vian életének főbb helyszínei, az arisztokratikus gyerekkor, a fiatalkori szerelmek őrülete, a Szabványügyi Hivatal, a németek által megszállt Párizs, a földalatti mulatók világa, a romokon újjáinduló élet, Sartre és köre, majd a jazz, Duke Ellington és Miles Davis, a Saint-Germain pezsgő éjjeli világa. Élőzenés bárok és házibulik, Tajtékos napok című regényének hangulata. Féktelen képzelet, életszomj és önfeledtség, egy vészjóslóan zörgő szív „árnyékában”. Az előadásban tizenkét Boris Vian-sanzon szólal meg - magyarul először, neves költők, műfordítók tolmácsolásában.

Online vásárlás folyamán is lehetőségük van érvényesíteni a kedvezményt az alábbi linkre kattintva:
https://operett.jegy.hu/?event_disabler=503&affiliate_code=tajtek
és a fizetési oldalon a törzsvásárlói kártya adatok mezőbe a VIAN10 kódot írva.        
 

További információk:

Honecz István | szervező
Mobil: +36 70 329 7794
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.