BPMK

Országos Magyar Épületgépész Napok

A november 26-30 között megrendezésre kerülő Országos Magyar Épületgépész Napok szervezőbizottsága szeptember 7-én sajtótájékoztatót tartott. A rendezvényt Kugler Géza, a szervezőbizottság elnöke nyitotta meg, majd a szervező szervezetek képviselői adtak tájékoztatást a sajtó részéről megjelent újságíróknak.

Kassai Ferenc BPMK elnök, MMK alelnök elmondta, hogy az eddig 22 alkalommal megtartott rendezvények rendkívüli sikere és a mindennapok tapasztalata bizonyította, hogy az épületgépészet hozzájárul az ember jobb életkörülményeinek megteremtéséhez, a környezeti-gazdasági-társadalmi fenntarthatóság biztosításához. Idén első alkalommal országos rendezvénnyé kívánjuk tenni a Magyar Épületgépészek Napját, a különböző városokban tervezett szakmai programokkal és Országos Magyar Épületgépész Nap (OMÉN) elnevezéssel kerül megrendezésre az épületgépész-szakma ünnepeként.
A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a folyamatosan frissített www.talalkozzunk.hu és a www.talalkozzunk-muegyetem.hu weboldalakra, valamint a szaksajtó fórumaira.