BPMK

Együttműködés a HM Hatósági Hivatalával

A hatósági és szakhatósági együttműködés megerősítése, a jogszabályváltozások és a szervezeti átalakulások nyomon követése, az új követelményrendszerek megismerése érdekében kialakítandó együttműködés előkészítéseként, egyeztető tárgyalásra került sor Honvédelmi Minisztérium Hatósági Hivatala és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara között.

A kitűzött célok megerősítése érdekében a Honvédelmi Minisztérium Hatósági Hivatal 2014. április hónapban rendezi meg Balatonkenesén az II. Katonai Hatósági Konferenciát, amely a honvédelmi és katonai, valamint a nemzetbiztonsági célú és rendeltetésű építmények megvalósításában részt vevő építtetők, kivitelezők, tervezők, illetve hatóságok és szakhatóságok részvételével zajlik.

A megbeszélésen Honvédelmi Minisztérium Hatósági Hivatal Katonai Építésügyi Hatósági Igazgatóságának képviseletében Dr. Gulyás András - mérnök ezredes; főigazgató úr és Agárdi Péter mérnök alezredes igazgató úr, illetve munkatársai: Frigy Antal és Boda Tamás kormánytisztviselők vettek részt. a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamarát Kassai Ferenc - elnök- és Dr. Ronkay Ferenc - titkár - képviselték.