BPMK

"Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda" című projekt információs nap

A rendezvény célja a projekt keretein belül megvalósuló Családbarát Vállalkozás Program, valamint a helyi civil szervezetek együttműködését elősegítő programok bemutatása.

A  rendezvény célja, hogy bemutassuk a Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda projekt keretein belül megvalósuló Családbarát Vállalkozás Programot, valamint a helyi civil szervezetek együttműködését (Helyi Támogató Csoport) elősegítő programokat.

A rendezvényen többek között szó lesz az alábbiakról:

    Milyen eszközökön keresztül és milyen támogatásokkal valósulhat meg egy vállalkozás életében a családbarát működési modell?
    Milyen segítség, tevékenység, szaktudás hozható be a nonprofit szektorból?./Helyi Támogató Csoport, Családbarát Vállalkozás Program/
    Milyen térítésmentes képzést és tanácsadást tudunk nyújtani a programon belül?

A programban részt vevő vállalkozások jó eséllyel pályázhatnak majd a projekt keretében hamarosan meghirdetésre kerülő "Családbarát Vállalkozás Újbuda" díjra, mely a mögöttes vállalati filozófia mellett komoly üzleti előnyöket is hozhat.

A Családbarát Újbuda Programhoz történő csatlakozás térítésmentes.

A rendezvény időpontja: 2014. március 4. (kedd) 13.00-15.30 óra között,

Helyszíne: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Polgármesteri Hivatal, Zsombolyai út 5. díszterem

Részvételi szándékát (név, telefonszám, email cím megjelölésével) kérjük, jelezze február 26-ig az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezést követően küldjük meg rendezvény részletes programját.