BPMK

KLENEN 2021

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya, az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, és az Energetikai Szakkollégium, további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara közreműködésével, az energiaveszteség-feltárás és az energetikai szakreferensi tevékenységben szerzett tapasztalatok megosztása érdekében, a Virtuális Erőmű Program ismeretterjesztési tevékenységéhez csatlakozva szervezi a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” KLENEN’21 konferenciát (www.klenen.eu).

A KLENEN'21 konferenciát - a pandémiás helyzetre való tekintettel - a szervezők 2021. május 26-27-re halasztották. A rendezvény helyszíne változatlan, az AVARHOTEL Mátrafüreden.

Természetesen az eddigi jelentkezések és befizetések automatikusan érvényesek az új időpontra, a kedvezményes jelentkezési határidőt pedig 2021. április 15-re módosítottuk. A módosított jelentkezési lapot és a konferencia előzetes programját a www.bpmk.hu oldalon megtalálható.

A KLENEN konferenciákon a személyes részvétellel történő szervezést eddig is nagyra értékelték a résztvevők, szervezőként továbbra is erre törekszünk, de felkészülünk az ún. „hibrid” online részvétel lehetőségére is.

Reméljük, hogy 2021 májusban már nem lesz akadálya a konferencia megrendezésének. A Szervező Bizottság továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri az intézkedéseket, és ezek értelmében fog eljárni a szervezés során. Ha a helyzet úgy kívánja, felkészülünk egy további halasztásra, „C” időpontban (2021. szeptember 8-9.) történő megrendezésre is, bár reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni.