BPMK

Egyszerűbb befizetések

Kamaránk az idei esztendőtől kezdve igyekszik érthetőbbé és egyszerűbbé tenni az éves tagdíj és nyilvántartási díj befizetését.

Információk a tag- és nyilvántartási díjak befizetéséről
Felhívjuk minden kedves tagunk és nyilvántartott szakmagyakorlónk figyelmét, hogy kamaránk a 2015. évtől kezdve – a szokásos értesítő mellett – névre szóló díjbekérő megküldésével igyekszik érthetőbbé és egyszerűbbé tenni az éves tagdíj vagy nyilvántartási díj befizetését. A korábbi években megszokott díjtáblázat így mindössze ellenőrzésre szolgál, a díjbekérő alapján mindenki számára egyszerűen és gyorsan megállapítható a fizetendő összeg. Amennyiben a díjbekérőn szereplő összeggel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük keresse kollégáinkat a kamara ügyfélszolgálatán, a +36-1-4558866-os telefonszámon!

Tudnivalók a díjbekérővel és a befizetéssel kapcsolatban
Felhívjuk figyelmüket, hogy a díjbekérőn az elmúlt években megadott számlaadatok alapján tüntettük fel a számlafizető adatait. Amennyiben ezek az adatok rendben vannak, a díjat legkönnyebben – a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra történő – átutalással tudja teljesíteni. Egyéb díjfizetési módokról szintén a kamara ügyfélszolgálatán tud érdeklődni. Amennyiben ezekben az adatokban változás történt (pl. az idei évtől másik cég fizeti a díjat, stb.), a helyes adatokat telefonon a 06-1-455-8863 számon, vagy e-mail-ben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is megadhatja. Ezt követően a korábbi díjbekérővel kapcsolatban további teendője nincs, a díj befizetését követően a számlát már a megadott új adatok szerint fogjuk kiállítani.
Fontos továbbá: az átutalást minden esetben annak a személynek/cégnek a számlaszámról teljesítse, akinek a részére a számla kiállítását igényli. Ez azt is jelenti, hogy a jelenleg hatályos számviteli szabályok szerint csak akkor tudunk céges adatokra szóló számlát kiállítani, ha már a díjat is a cég fizette be (pl. az átutalást a cég számlaszámáról teljesítették).