BPMK

Műegyetemi Épületgépész Napok

Huszonhat éve hirdetjük, hogy találkozzunk november végén, amit meg is tettünk évről évre. Változatlanul igaz, hogy a személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét.

Az idei év történései azonban sok új dologra kényszerítettek bennünket. Ki-ki másként élte meg a szinte csak elektronikus kapcsolattartást, oktatást a home office, smart office rendszerekben. Megszerettük az előnyöket, hozzászoktunk a nehézségekhez. Enyhült a szorítás, de a személyes kapcsolattartásban továbbra is óvatosságra figyelmeztetnek a szakemberek az élet minden területén.
Miként dönthet egy szervező egy 1000 fős rendezvénnyel kapcsolatban a sok bizonytalansági tényező mellett? Hiszen a döntés szükséges a kiszámíthatóság és tervezhetőség érdekében!
2020-ban is lesz Műegyetemi Épületgépész Nap, sőt idén kétnapos rendezvényt tervezünk! Lesz szakmai továbbképzés és kiállítás is.
Rendezvényünk létét nem kívántuk őszig, rosszabb esetben egészen a rendezés napjáig lebegtetni, így olyan megoldást alakítottunk ki, ami a járványügyi helyzet pozitív és negatív irányú változása esetén is életképes.
Mit is jelent a virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok? Miként bonyolódik?

Konferencia, szakmai továbbképzés
Az év folyamán a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara sikeresen rendszerbe állította az online szakmai továbbképzéseket. Ezt a rendszert folytatjuk. A konferencia és továbbképzés két napos lesz, időpontja 2020. november 26-27. Két különböző szakmai továbbképzési nappal, a csütörtöki napon energetikai, a pénteki napon épületgépészeti szakmai továbbképzéssel, várhatóan mindkét napon minimum 200 résztvevővel.

Épületgépészeti kiállítás
A kapcsolódó épületgépészeti kiállítást a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon valósítjuk meg. A cégek a hagyományos kiállítási stand helyett idén virtuális standon jelennek meg és mutatkoznak be a konferencia résztvevői számára, illetve immár országosan is a szakmai szereplőknek. A virtuális térben biztosítjuk, hogy a honlapra látogatók barangolhassanak a standok között. A virtuális kiállítás az OMÉN nyitónapján nyílik meg és egész héten át látogatható lesz.
A virtuális kiállításon a következő megjelenési lehetőségek közül választhatnak:

1. Kiállító – 125.000 Ft + ÁFA
Optimális lehetőség, hogy az OMÉN teljes hetében (2020. november 23-27.) a virtuális kiállításon, valamint kiemelten a BPMK online szakmai továbbképzéseinek szüneteiben bemutassa cégének legújabb innovációit. Ehhez biztosítjuk a kiállítóknak, hogy egy 1 perces videót és egy 5 slide-ból álló PPT-t helyezzenek el a virtuális standon. A kiállító logója szerepel a honlapon.

A csomag tartalma (ez kerül a szerződésbe):
- Logó megjelenítés a rendezvény információs anyagában, kommunikációjában, internetes felületein (kivéve a külön támogatható rendezvények internetes oldalait és információs anyagait) valamint a kiállításon.
- 1 darab stand a virtuális kiállításon, a K épület aulájában.
- 1 perces bemutatkozó videó és 5 slide-os PPT elhelyezése a standon.
- Az 1 perces bemutatkozó videó lejátszása legalább 1 alkalommal a továbbképzés szünetében.
A bemutatkozó videó és a PPT elkészítése szerződő feladata. Leadási véghatáridő 2020.11.01. az alábbi feltételekkel: (kidolgozás alatt...)

2. Támogató – 100.000 Ft + ÁFA
Az épületgépész szakma azon vállalkozásainak kedvező megjelenési formája, akik fontosnak érzik az eseménysorozatot, de az idei évben nem kívánnak kiállítási standdal, előadással megjelenni. A támogató logója szerepel a honlapon, valamint minden olyan anyagon, levélen, meghívón, internetes hírlevélen, amelyet a kiállítók és a látogatók, tehát gyakorlatilag az egész szakma meg fog kapni.

A csomag tartalma (ez kerül a szerződésbe):
Logó megjelenítés a rendezvény információs anyagában, kommunikációjában, internetes felületein.

JELENTKEZÉS:
https://talalkozzunk-muegyetem.hu/kiallitoi_jelentkezes

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az esemény szervezője az újszerű lebonyolítás sikere és a magasszintű szakmaiság biztosítása érdekében együttműködik a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékének munkatársaival.

Jegyezzék be naptárjukba: 2020. november 26-27!

Részletek megtalálhatók a folyamatosan frissülő www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon.

Promo videó: https://vimeo.com/448559043

Virtuális MÉN: https://vimeo.com/455891085


A szervezőbizottság tagjai, akikhez kérdéseikkel fordulhatnak:
Kugler Géza, az SzB elnöke,
Keresztes-Németh Anita BPMK,
Dr. Herczeg Levente BME ÉPGET Tanszék