BPMK

Őszi nagyrendezvényeink

2022. őszén a BPMK számos alkalommal biztosít lehetőséget, hogy szakmagyakorlóink az éves szakmai továbbképzési kötelezettségüket új, fontos témákban megrendezett konferenciákon, személyes jelenléttel teljesítsék. Jelentkezni minden esetben a www.bpmkkepzesek.hu honlapon keresztül tudnak, és itt tekinthetők meg a részletes programok is.

Talajvíz és talajnedvesség elleni szigetelések konferencia (építési szakmai továbbképzés), Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 4-es terem, szeptember 13., kedd 9:00 – 14:00
A konferencia témája alapvetően a mélyépítési szigetelésekhez kapcsolódik, beleértve az utólagos szigeteléseket, a terepszint alatti szerkezetek előregyártott kialakítási lehetőségeit, és a vasbeton szerkezetek korrózió elleni védelmét.

Közbeszerzési információs konferencia (építési, energetikai, elektrotechnikai, épületgépészeti, hírközlési, tűzvédelmi és vízgazdálkodási szakmai továbbképzés), Millenáris Rendezvényközpont, 1024 Bp., Rómer Flóris utca 16-20., szeptember 20., kedd, 9:00 – 16:00.

A Közbeszerzési Hatóság (KH) a jogszerű közbeszerzési magatartásra és a közpénzek nyilvános és átlátható módon történő elköltésére vonatkozó szabályozás széles körű megismertetése érdekében gyakorta rendez konferenciákat. Ezúttal be kívánja vonni a kiemelkedő szakmai tőkével és tapasztalattal rendelkező szervezeteket is. Az előadássorozat kapcsán a Közbeszerzési Hatóság célja, hogy a szakmaiság az eddigieknél nagyobb hangsúlyt kapjon.

Közlekedésfejlesztés Magyarországon konferencia (közlekedési szakmai továbbképzés)
Siófok, CE Plaza Hotel, 8600 Siófok, Somogyi B. u. 18/B., szeptember 21-23.
A 23. országos Közlekedésfejlesztés Magyarországon c. konferencia 2022. egyben „A Közlekedési Kultúra Napja 2022” rendezvényének része. A konferencia témái a közlekedés gazdasági, társadalmi környezete, kihívásai, koncepciók, stratégiák, fejlesztések, folyamatban lévő, illetve indítani tervezett projektek, közlekedésbiztonság és projektérdekességek.

VI. Épületgépész tervezői konferencia és kiállítás (épületgépészeti és energetikai szakmai továbbképzés) Lurdy konferencia- és rendezvényközpont, 3-as terem, szeptember 30., péntek, 9:00 – 15:00
Az MMK Épületgépészeti Tagozata és a BPMK 2022-ben már hatodik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenhez illeszkedő tartalmú szakmai előadásokra, jövőbemutató színvonalon megtervezett projektek ismertetésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét. A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.
Idei mottónk: Fenntarthatóság. Kiállítói jelentkezés: Keresztes Anita, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Létesítménygazdálkodási konferencia és kiállítás (építési, energetikai, elektrotechnikai és épületgépészeti szakmai továbbképzés) Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 3-as terem, október 25., kedd, 9:00 – 15:00
Az energia jelentősége a jelenlegi helyzetben egyre nő. Egyre fontosabb szempont, hogy mire mennyi energiát használunk, s hogy azt a legmegfelelőbb formában tegyük. A magyar energiafelhasználás közel 40%-át az épületeinkhez használjuk fel, melyben benne vannak a nagyméretű közösségi és magán épületek is. Egyre inkább láthatóvá válik, hogy kell, és lehet is energiát spórolni szinte minden épülettípuson. A Létesítményüzemeltetési konferenciát azért szervezzük, hogy a jelenlegi helyzetben rendszerezni tudjuk a kihívásokat, s megfelelő lehetőségeket nyújtsunk a kihívásokra adott válaszokhoz, s ezzel segítsük az épület üzemeltetéssel foglalkozó vállalkozásokat, társasházakat. A konferencia lehetőséget ad, hogy nívós partnereinktől első kézből kaphassanak a résztvevők információkat az energiaipari trendekről, szakpolitikai intézkedésekről, és egyéb energiahatékonysági lehetőségekről. Kiállítói jelentkezés: Keresztes Anita, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.