BPMK

Jelöltállítási felhívás

Tisztelt Kollégák! A kamarai törvény, valamint a hatályos BPMK alapszabály értelmében a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK) az idei évben elindítja küldöttjelölési folyamatát. A 2022-ben megválasztott küldöttek (pótküldöttek) mandátuma 4 évre szól.

A jelölési folyamat lebonyolítása a BPMK Választási Jelölőbizottság feladata. A jelöltség vállalására vonatkozó felhívást, elfogadó nyilatkozatot, továbbá a választásról szóló részletes tájékoztatást a kamara honlapján (lásd a lap alján a letölthető dokumentumoknál) közzétesszük, továbbá a hírlevélben kiküldjük.
A választási jelölőbizottság kéri az BPMK valamennyi tagját, hogy az alapszabály betartásával a lehető legszélesebb körben éljenek a jelöltállítási lehetőséggel. A jelöléssel kapcsolatosan, bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy keressenek minket bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kérjük szíves javaslataikat 2022. február 15-ig megküldeni szíveskedjenek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.