BPMK

Megjelent az Építőipari Nívódíj pályázat idei felhívása

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány, valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület meghirdeti a 2021. évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ -at.

Több kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni. Ezek: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény) ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék helyreállítás, építmény rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.
A COVID-19 vírus okozta járvány miatt előállt veszélyhelyzetre tekintettel a pályázat lebonyolítása során figyelembe vesszük a korlátozó rendelkezéseket és szükség szerint alkalmazzuk az elektronikus technikai eszközöket és telekommunikációs megoldásokat.
Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján (www.mesterdij.hu) a „Nívódíjról” rovatban (telefonon: 06-30-525-1300, e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Beadási határidő: 2021. szeptember 10-én, péntek 16 óra.

Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratórium nevében: Pallay Tibor