BPMK

Megalakul a BPMK Környezetvédelmi Szakcsoportja

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara keretein belül tervezzük megalakítani a Környezetvédelmi Szakcsoportot, melynek alakuló ülésére november 5-én, 10 órakor kerül sor a Magyar Mérnöki Kamara székházában (1094 Budapest, Angyal u. 1-3. 1. emelet 151-154. terem).

Tervezett napirendi pontjaink:


1. Környezetvédelmi szakcsoporti ügyrend elfogadása (melyet az alábbi linken letölthet: https://magyarmernokikamara-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/kvsz_bpmk_hu/EWmi27Djk45KkfhJPyFKEgoB5eWbRE3MUSeF5NsSNHzaXg?e=tXrDTB)
2. Környezetvédelmi Szakcsoport elnökének és elnökségének megválasztása
3. Környezetvédelmi Szakcsoport Szakértői Bizottságának megválasztása
4. Javaslattétel a megválasztott elnökség részére a gyakorlati működésre
5. Egyéb

Amennyiben a tervezett ügyrenddel kapcsolatban észrevétele van, úgy azt október 26-ig az alábbi e-mail címre (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történő jelzéssel és egyben módosító indítvány megtételével van lehetősége. Módosító indítvány benyújtására a tervezett alakuló ülés előtti 10 napban, illetve az alakuló ülésen már nem lesz mód.
A választható tisztségekre (elnök, elnökségi tag és szakértői bizottsági tag) jelöléseket szintén október 26-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várja a jelölőbizottság. A javasolt személyeket a Jelölő Bizottság akkor tekinti jelöltnek, ha a jelölő személy a jelölttől a jelölésre hozzájárulást kap, és a jelölő csatolja a jelöléshez a jelölt önéletrajzát és egy 10-15 soros laudációt. Új jelölt benyújtására a tervezett alakuló ülés előtti 10 napban, illetve az alakuló ülésen már nem lesz mód.
A jelölőbizottság elnöke Fekete Jenő György, tagja id. Gilyén Elemér és Reiniger Róbert. A jelölőbizottság az alakuló ülés alkalmával átalakul majd szavazatszámláló bizottsággá.
Amennyiben ezen kívül észrevétele volna a szakcsoport megalakulásával kapcsolatban, azt szintén a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk.

Kérjük jöjjön el és alakítsuk meg együtt a BPMK Környezetvédelmi Szakcsoportját! Ha eljön, az Ön szava is kifejezésre jut a szakcsoport életében!

Kollegiális üdvözlettel:
Kassai Ferenc BPMK elnök, Fekete Jenő György, a jelölőbizottság elnöke, Parragh Dánes, az MMK Környezetvédelmi Tagozat elnöke