BPMK

Építőgépész szakmai nap – CONSTRUMA 2017

A szakmai nap témaköre: földmunkagépek hajtásrendszerei – megoldások és fejlesztési irányok. A szakmai nap időpontja: április 5. 10-14 óra között. A szakmai nap helyszíne: Hungexpo Kerámia terem H-1101 Budapest, Albertirsai út 10. Szervezők: MMK Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozata és a HUNGEXPO Zrt.

A szakmai nap előadói, előadásai:

10:00 – 10:15 Megnyitó
Kassai Ferenc alelnök (MMK); elnök (MMK BPMK)

10:15 – 10:55 Modern gépvezérlések és a hatékonyságnövelés jövője
Gyimesi András tudományos munkatárs (BMGE Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék)

10:55 – 11:40 Mesterséges gép-intelligencia, avagy a KOMATSU intelligens gépek alkalmazása a gyakorlatban
Mohácsi László műszaki vezető (KUHN Földmunkagép Kft.)

11:40 – 12:00 Szünet

12:00 – 12:40 CATERPILLAR rakodógépek továbbfejlesztett hajtásrendszere
Fekete-Nagy József termék marketing manager (HUNTRACO Zrt.)

12:40 – 13:20 A JCB Ecomax motorok és az új hybrid sebességváltó
Derényi József after sales manager (TERRA Hungária Építőgép Kft.)

13:20 – 14:00 Konzultáció az előadókkal

Általános információk:
A szakmai napon való részvétel térítésmentes. A szakmai napot, mint továbbképzést a MMK Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozat elnöksége március 20-i ülésén szakmailag jóváhagyta és fél napra, azaz egy pontra értékelte. A részvételhez online regisztráció szükséges, amely a következő linken érhető el: www.construma.hu/konferencia-kamaraitagoknak
(Meg kell jelölni: Ápr. 5. - Építőgépész Szakmai nap, személyes adatok: kamara típusa, területi kamara, kamarai azonosító stb.)
Az előzetes regisztráció egyúttal a CONSTRUMA 2017 kiállításra is napi egyszeri ingyenes belépésre jogosít. A kitöltött Regisztrációs Lap elküldése után egy válasz e-mailt kap a kitöltő, amelynek mellékletét ki kell nyomtatni és be kell mutatni a helyszínen. A vonalkódos nyomtatványt a fogadócsarnokokban az erre rendszeresített műanyag tokba helyezik és így egyben belépőként is szolgál. Az I., II. és III. fogadócsarnokban üzemelő előregisztrációs kapuknál sorban állás nélkül lehetséges a belépés a kiállítás területére.

Konferencián való részvétel feltételei: A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. A konferenciaterem befogadóképessége korlátozott, így érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket biztosítani. A konferencia napján a regisztráció vonalkódot tartalmazó visszaigazolása szolgál belépőjegyül (ingyenes belépést biztosítva).