BPMK

Pénzügyi szolgáltatáscsomag kamarai tagoknak

Tájékoztató az OTP által a mérnöki kamarai tagoknak egyedileg kialakított, komplex lakossági szolgáltatáscsomag ajánlatról.

Platina munkáltatói számlacsomag ajánlat
A Magyar Mérnök Kamara tagjai számára az OTP Bank komplex szolgáltatási csomaggal kívánja kielégíteni a felmerülő ügyféligényeket. A pénzintézet meglévő és leendő ügyfelei változatos bankhasználati szokásait és élethelyzetbeli, életkorbeli sajátosságait figyelembe véve alakította ki egyedi ajánlatunkat.

Lakossági bankszámlavezetéshez kapcsolódó kedvezmények
Díjmentes számlanyitás
• Díjmentes / kedvezményes számlavezetés (50% illetve 100% kedvezmény egyes számlacsomagok havi díjából)
• Díjmentes bankkártya*
• Díjmentes ATM készpénzfelvétel**
• Díjmentes kártyás vásárlás
• Kedvezményes, fix díjú csoportos beszedések
*Új számlanyitás esetén az elsőként igényelt – 1 db – bankkártya éves díja az első évben díjmentes.
** A részletes feltételeket a mindenkor hatályos, a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. Törvény 36/A.§-a alapján biztosított díjmentes készpénzfelvételről szóló hirdetmény tartalmazza

További kedvezmények
A csökkentett havi számlavezetési díjon túl olyan, egyéb termékekhez kapcsolódó kedvezményeket biztosítanak, melyek igénybevétele esetén
·       akár több mint 300 000 Ft megtakarítás is elérhető az itt dolgozók számára, a számlacsomagok alapdíjainak jelentős, jellemzően 50-100%-ot elérő számlavezetési díjkedvezmény,
·        Lakáshitel: 233 000 Ft
·        OTP Lakástakarék: 77 500 Ft
·        OTP Travel: 24 000 Ft
·        Személyi kölcsön: akár 1% kedvezmény
A kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele az azonosításhoz szükséges tagsági kártya, melynek felmutatásával a fióki ügyintéző érvényesíti a kedvezménycsomagot az ügyfél számára.
Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget új ügyfelei számára:

Az OTP banknál már számlát vezető, alábbi számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek számára is biztosítanak kedvezményeket:
- Forint folyószámla esetén 50%,
- Elektronikus Számlacsomag esetén 50%
- Tempó Számlacsomag esetén 100% kedvezmény a számlavezetési díjból, és 100% kedvezmény az OTPdirekt alap –, és kontroll szolgáltatások havi díjából.
Természetesen ezen számlacsomagok esetén is igénybe vehető az ajánlatban szereplő valamennyi munkáltatói kedvezmény.
Prémium kiszolgálás
• Prémium Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinket kijelölt prémium kiszolgálást végző bankfiókjainkban, diszkrét környezetben, kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk. Elsőbbségi ügyintézést kínálunk a prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban, valamint a Prémium Vonalon keresztül, így szakértő segítséggel tesszük lehetővé a kényelmes és gyors bankolást személyesen és telefonon egyaránt, időpontfoglalás lehetőségével is.
• A prémium vagyontervezés keretében egy személyre szabott, az ügyfél megtakarítási és befektetési szokásait figyelembe vevő rövid, közép- és hosszú távú befektetési céloknak megfelelő termékeket egyaránt tartalmazó portfóliót ajánlunk. Prémium ügyfeleink számára, külföldi alapokkal bővített termékkínálatunk segítségével szélesebb diverzifikáció válik lehetővé.
OTP Simple számlacsomag
A számlacsomag tartalma:
- 0 Ft-os alapcsomag,
- Személyre szabható, választható kedvezménycsomagok
Ø  www.otpsimple.hu