BPMK

BIM roadshow 2015

A Construsoft országos szoftverbemutató roadshow rendez november és decemberi hónapban.

Az építőiparnak hatékony tervezési megoldásokra van szüksége a projekten belüli szakági kommunikáció javítása, valamint a tervezés, a gyártás és a kivitelezés munkafolyamatainak összehangolása érdekében. A komplexitásra való törekvés elengedhetetlen, a tulajdonosok és beruházók egyre rövidebb idő alatt, egyre részletesebben kidolgozott terveket kérnek a tervezőktől. Mindezekre a kihívásokra a BIM (Building Information Modeling, azaz épületinformáció-modellezés) a válasz.

A finn TEKLA cég megoldása, a Tekla Structures egy olyan innovatív szoftvereszköz, amely megkönnyíti az építész- és épületgépészeti modellek integrálását és komplex módon egyetlen rendszerben képes kezelni a szerkezetépítési folyamatokat a tervezéstől a gyártáson át egészen a kivitelezésig.
A Tekla Structures lehetővé teszi egy olyan részletgazdag, a kivitelezés és a gyártás sajátosságaira koncentráló 3D és 4D épületszerkezeti modell elkészítését, amely jelentős előrelépés az eddigi dokumentum alapú módszerekhez képest; automatikusan, optimalizálva és intelligensen, a Tekla megoldásai hatékonnyá és nyereségessé teszik a szerkezettervező mérnökök munkáját.

BIM roadshow dátumok
November 17. Gyõr
November 18. Szombathely
November 19. Budapest

December 1. Pécs
December 2. Szeged
December 3. Debrecen

Program
9:00 Rövid Bemutatkozás (Construsoft, Tekla, Trimble cégek)
9:15 Tekla BIM koncepció (szoftverbemutató, szakági együttmuködés)
9:45 Tekla az acélszerkezetek tervezésében
Kávészünet
11:00 Tekla a vasbetonszerkezetek tervezésében
11:45 Lézerszkennelés alkalmazása épületinformációs rendszerekbent

A regisztráció: http://extranet.construsoft.com/HU/CSroadshow.pdf, a kitöltött jelentkezési lapot kérjük a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre visszaküldeni!