BPMK

BPMK küldöttgyűlés – május 4.

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara május 4-én, pénteken 13:30-tól tartja 2018. évi küldöttgyűlését a kamara székházának (1094 Bp. Angyal u. 1-3.) I. emeleti konferenciatermében.

A BPMK Jelölő Bizottsága a BPMK Alapszabálya szerint összeállította az előírt, 4 csoportban a küldöttjelöltek névsorát, ami a hír alatt található linkre kattintva megtekinthető.
A négy csoport és a BPMK tagságának aránya:
Építő-, építészmérnök: 38%
Gépészmérnök:           27%
Villamosmérnök:          20%
Egyéb mérnök:           15%
Összesen:                100%

Minthogy a küldöttek száma 100 fő (és legalább 20 pótküldött) a százalékos értékek egyben a küldöttek számát is jelzik. Tekintettel arra, hogy pótküldötteket is kell választani, minden csapatban több főre történik a jelölés. A jelölési folyamat még nem zárult le, további jelölésekre van lehetőség az alábbiak szerint:
Az előzetes névsorhoz legalább tíz tag tehet levélben közös javaslatot, további – képesítés szerinti csoportonként legfeljebb három – küldött-jelölt személyére, a jelölt elfogadó nyilatkozatának mellékelésével.
A tagság aktivitása jelentősen megemelkedett, ezért változott a beérkezési határidő. A javaslatokat kérjük legkésőbb április 17-én 12 óráig a BPMK-ba beérkezően megküldeni.
Cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy leadni a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara földszint 16. termében (1094 Budapest, Angyal utca 1-3.).
A mellékletek: küldöttjelölt lista és a küldött jelöléshez űrlap.

A küldöttválasztásra a végleges listát a későbbiekben megküldjük.