BPMK

Májusban nem tartunk küldöttgyűlést

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a BPMK 2021. évi küldöttgyűlését nincs lehetőségünk májusban megtartani.  A küldöttgyűlés napirendjére felvett kérdésekben a kamara elnöksége hozott döntést, melyet a veszélyhelyzet megszűnését követő legkésőbb 90. napra összehívandó rendkívüli küldöttgyűlés kell megerősítsen a későbbiekben.

Az alábbiakban Kassai Ferenc elnök tájékoztatását olvashatják az éves beszámoló elfogadásáról.

A 2020. november 17. napján megjelent, 502/2020. (XI.16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: „kormányrendelet”) 19.§ értelmében a kamara elnöksége a BPMK 2020. évi szakmai beszámoló és számviteli beszámoló elfogadására jogosult, mivel szervezetünknél, illetve küldötteinknél nem adottak sem az elektronikus részvétellel történő küldöttgyűlés megtartásának technikai lehetőségei, sem az ülés megtartása nélküli határozathozatal feltételei. A BPMK 2020. évi szakmai beszámolójának és számviteli beszámolójának elfogadásáról – a kormányrendelet felhatalmazása alapján – a kamara elnöksége dönt.

Az elnökség által a 2020. évi szakmai beszámoló és számviteli beszámoló elfogadásáról szóló határozatokat a veszélyhelyzet megszűnését követően 90 napon belül kötelezően összehívandó küldöttgyűlés napirendjére fogjuk tűzni.

Felmerülő kérdés, észrevétel esetén keressenek bennünket bizalommal.