BPMK

Kamaránk újranyitása

Tisztelt Szakmagyakorlók! Tisztelt Kollégák!
 Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-től előzetes időpont egyeztetés után ismételten lehetőség nyílik a székhelyünkön történő (1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7.) személyes ügyintézésre, a megszokott ügyfélfogadási rend szerint:

Ügyfélfogadás:
Hétfő: 9-11:30, 12-15
Kedd: 9-11:30, 12-15
Szerda: 9-11:30, 12-17
Csütörtök: 9-11:30, 12-15
Péntek: előzetes bejelentkezés alapján

Az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében azonban kamaránk újranyitása az alábbi óvintézkedések mellett történik:
- Amennyiben Ön közvetlen kapcsolatban van, vagy volt a közelmúltban igazoltan, vagy feltételezhetően fertőzött beteg személlyel, illetve a betegség legkisebb jelét megfigyeli saját magán, úgy kérjük, hogy ne lépjen be az irodaházba, helyette válassza az elektronikus vagy telefonos ügyintézést.
- Szájmaszk használata kötelező.
- Az épületekben kihelyezett kézfertőtlenítők használata az ott tartózkodás ideje alatt több alkalommal javasolt, de az épületbe történő belépés alkalmával kiemelten fontos. Kérjük, feltétlenül mosson kezet, vagy fertőtlenítse kezeit a kihelyezett kézfertőtlenítővel.
- Az épületet javasolt gépkocsival, gyalogosan, vagy kerékpárral megközelíteni. Kérjük, a tömegközlekedési eszközöket csak akkor vegyék igénybe, ha a feltétlenül szükséges.
- Kérjük, az épületbe történő belépéskor törekedjenek arra, hogy a lehető legkisebb mértékben és a legkevesebb alkalommal érintsenek meg különböző felületeket, ajtókat, kilincseket, recepciós pultot, lobby bútorzatát, stb.
- Amennyiben nagyszámú látogató érkezik egyidőben az épületbe, úgy kiemelten figyelmet kell fordítani a távolságtartásra. Kérjük, hogy a recepciós pultok előtt és a közös területen ebben az esetben se csoportosuljanak, tartsák be az 1,5 m távolságot. Amennyiben a védőtávolság betartása miatt többen már nem tudnak az épületen belül várakozni, úgy kérjük, a bejárat előtt rendeződjenek sorokba, ott is megtartva a megfelelő távolságot. Elképzelhető, hogy a vendégek beléptetése a megszokottnál hosszabb időt vesz igénybe.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!