BPMK

Épületgépész Tervezői Konferencia 2020 - középpontban a víz

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2020-ben már ötödik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni.

Tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenhez illeszkedő tartalmú szakmai előadásokra, jövőbemutató színvonalon megtervezett projektek ismertetésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.
A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.
A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előző évek tapasztalata alapján 500 tervező kolléga részvételére lehet számítani.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferencia időpontja: 2020. szeptember 25. 9-17 óra
A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A konferenciára várjuk a gyártó, forgalmazó és kivitelező vállalkozások jelentkezését! Az eddigiekhez hasonlóan kiállítóként vagy hirdetőként van lehetőségük a bemutatkozásra.
A részvétel feltételei a következők:
Kiállítóknak
-    9-17 óra közötti időszakban biztosítunk egy rendezvényasztalt igény szerinti darabszámú székekkel,
-    valamint 3×2 m felületet a bemutatkozó anyagok elhelyezésére.
-    a rendezvényen cégenként 2 fő ellátását (szendvicsebéd, büfé) biztosítjuk.
A kiállítói részvétel díja 200.000 Ft + Áfa

Hirdetőknek
-    a bemutatkozó anyagok elhelyezésére 3×2 m felületet biztosítunk. Elsősorban roll-up elhelyezését javasoljuk, a falra vagy paravánra rögzítési lehetőség korlátozott.
-    A rendezvényen hirdető cégenként 1 fő ellátását (szendvicsebéd, büfé) biztosítjuk.
A hirdetői részvétel díja 70.000 Ft + Áfa


Kérjük, hogy a részvételi szándékot a kitöltött és aláírt szándéknyilatkozat visszaküldésével jelezzék! (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)