BPMK

A választott dátum cikkei: szerda, 31 január 2018

Hatoscsatorna, Hír-Érték

Paor Lillával, a Hatoscsatorna ügyvezetőjével és főszerkesztőjével, valamint dr. Kőrösi Máriával a csatorna Hír-Érték című műsorának műsorvezetőjével folytatott egyeztető megbeszélést  január 30-án az együttműködési lehetőségeket keresve Kassai Ferenc BPMK elnök.

Fővárosi közlekedési konferencia, március 1.


A BPMK és Budapest Főváros Önkormányzata együttműködési megállapodása alapján ismét közlekedési konferenciát szervez, „A közlekedés aktuális kérdései a fővárosban” címmel március 1-én a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

IPE Zalaegerszeg

A Zalaegerszegen megvalósuló járműipari tesztpályához kapcsolódó innovatív megoldási lehetőségekről tartott egyeztető megbeszélést 2018. január 23-án Kassai Ferenc BPMK elnök, MMK alelnök Mórucz Norbert IPE elnökkel, valamint Dávid Roland stratégiai igazgatóval. A tesztpálya első ütemben elkészülő körmodulját várhatóan 2018. nyarától vehetik igénybe az autógyártók.

Munkabiztonsági ülés

A vállalkozások sikeres működésének elválaszthatatlan része a munkatársak egészségének megőrzése, a munkavégzés biztonságának folyamatos növelése.

Újbudai újév köszöntő

Január 18-án rendezték meg Újbuda Önkormányzatának hagyományos újévköszöntő estjét, amely nem csak az óév sikereinek méltatására, de a jövő tervezésére is kiváló lehetőséget nyújtott.

Az épületenergetikai tanúsításokról

Az épületenergetikai tanúsításokkal kapcsolatos feladatokról, a 2017. évi tapasztalatokról és 2018. évi feladatokról, továbbá az LTK-BPMK közötti együttműködésről folytatott tárgyalásokat Kassai Ferenc BPMK elnök január 11-én Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes államtitkárral és Gódor Csabával, a Lechner Tudásközpont vezérigazgatójával.

BME Újév

Január 12-én került sor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem újévi fogadására az intézmény központi épületének dísztermében.

Subscribe to this RSS feed