BPMK

A választott dátum cikkei: csütörtök, 16 március 2017

Energiahatékonyság, tanúsítványok ellenőrzése...

A fenntartható fejlődés, a városfejlesztés alapvető feltétele az energiahatékonyság, a természeti erőforrások gazdaságos kihasználása, melyhez elengedhetetlen az épületek energiahatékonyságának javítása. Ezt ismerte föl a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, amikor független ellenőrzési rendszert kezdett el működtetni, amely az épületenergetikai-tanúsítványok utóellenőrzését, minőségellenőrzését foglalja magába.

Ismét SZIP egyeztetés

Egyeztető megbeszélés tartott március 14-én Kassai Ferenc BPMK elnök, Kara Ákos infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért felelős államtitkár (NFM), dr. Solymár Károly infokommunikációért felelős helyettes államtitkár (NFM), valamint Debreceni Győző projektigazgató (Projektmenedzsment és Minőségbiztosítási Főosztály – SZIP Projektiroda).

IPE közgyűlés a kamarában

A BPMK székházában tartotta közgyűlését március 14-én az Ipari- Tudományos- Innovációs- és Technológiai Parkok Egyesülete. A közgyűlés elfogadta az előterjesztést, amely szerint dr. Zsebik Albin, a BPMK elnökségi tagja március 14-től tagja az IPE Felügyelő Bizottságának. A közgyűlést köszöntötte Némethy Zoltán BPMK alelnök.

Subscribe to this RSS feed