BPMK

A választott dátum cikkei: szerda, 01 február 2017

21. Mérnökbál a Műegyetemen

A báli szezon legrangosabb és egyik legjobb hangulatú eseménye a hagyományos fővárosi mérnökbál, amelyet január 28-án 21. alkalommal rendezett meg a Műegyetem aulájában és dísztermében a Magyar Mérnöki Kamara, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Makadám Mérnök Klub közreműködésével.

A mérnök tegnap, ma, holnap

Két évtizede alakult meg a hazai mérnökség legerősebb, 30 ezer fős szakmai önkormányzata, a Magyar Mérnöki Kamara. A hivatásrendi köztestület létrejöttének 20. évfordulóján, január 27-én ünnepi ülést rendezett a kamara egykori alapítási helyszínén, a BME Dísztermében, amelyen részt vett és előadást tartott Áder János köztársasági elnök.

SZIP egyeztetés a kamarában

Egyeztető megbeszélés zajlott január 24-éna Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara székhelyén a Szupergyors Internet Program megvalósításával kapcsolatos feladatokról.

Polónyi kiállítás és workshop a BME-n

Geometria – tartószerkezet – építészet, Polónyi István életmű kiállítása címmel nyílik tárlat a BME Építőmérnöki Kar és a BME Építészmérnöki Kar közös szervezésében a Műegyetem K épületének Aulájában február 20-án.

Subscribe to this RSS feed