BPMK

Felhívás szakdolgozat és diplomaterv feladat kiírására

Ismét indul az egyetemi oktatás következő féléve, s benne a hallgatói feladatok kiírása. Az előző félévekhez hasonlóan ismét felhívom figyelmét, hogy kamaránk a Mérnökiskola keretében a 2018/19 tanév 2. félévére is gyűjti az egyetemi hallgatók részére szakdolgozat és diplomaterv feladat témákat az energetika (épületgépészet, hő- és villamos energetika) szakterületen.

Tájékoztatom, hogy az előző félévekben a hallgatók a felajánlásainkból sok feladatot nem választottak, a kiválasztottak közül sokat sikeresen oldottak meg, és a kiírókkal tovább szeretnének együttműködni.
Az elmúlt évben az egyetemi hallgatók diplomatervükkel segítették az innovációs ötletgazdá-kat is ötleteik elemzésében és továbbfejlesztésében. Jó tapasztalatok alapján ilyen jellegű feladatok kiírási lehetőségére is felhívjuk a figyelmet.
Amennyiben Ön is fontosnak tartja a mérnöki utánpótlás nevelés e formáját és vállalja egyetemi hallgatók konzultálását, kérem, 2019. január 25-ig küldjön titkárságunkra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre max. kétsoros magyar és angol nyelvű címmel ellátott témát és hozzá 4-6 pontban megfogalmazott feladatot.
A feladat irányulhat adott probléma műszaki, gazdasági és környezetvédelmi elemzésére, megvalósíthatósági tanulmány, vagy kiviteli terv készítésére.
Kérem, Ön is járuljon hozzá, hogy az egyetemi hallgatók részére a feladatok meghatározásának eddigi gyakorlata mellett megjelenjen egy szélesebb, a gyakorló mérnökök által megfogalmazott kínálat is.
A feladatlapra ne feledkezzen ráírni vállalatának (tervezőirodájának) nevét és címét, valamint a konzulensi feladatot vállaló nevét, beosztását és elérhetőségét (e-mail cím, tel. szám).

Kassai Ferenc elnök