BPMK

A választott dátum cikkei: kedd, 28 november 2017

Pest megyei éghajlatváltozási workshop

Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat konzorciumának KEHOP-1.2.0-15-2016-00011 azonosítószámú, „Pest Megyei Klímastratégia kidolgozása és a Pest Megyei Éghajlatváltozási Platform létrehozása” című projektje keretében került megrendezésre november 27-én a „Pest Megyei Éghajlatváltozási Workshop” Cegléden.

Fókuszban a képzések

A november 21-i közlekedési szakma felsőoktatási képzésének fejlesztési lehetőségeiről tartott kerekasztal-beszélgetésen Kassai Ferenc BPMK elnök és Hamarné Szabó Mária, a BPMK Közlekedési szakcsoportjának elnöke, továbbá Lakits György, az MMK Közlekedési Tagozatának elnöke képviselték a mérnöki kamarát a Makadám Mérnök Klubban.

Vizes kérdések

November 21-én Kassai Ferenc BPMK elnök, Ondruss Lajos III. kerületi kapcsolattartó, valamint Dénes Miklós vizes szakcsoporti elnök, Magyari Gabriella osztályvezetővel (Vagyonkezelő Nonprofit Zrt., Városüzemeltetési Osztály), és Csók László osztályvezető-helyettessel (Vagyonkezelő Nonprofit Zrt., Városüzemeltetési Osztály) tárgyalt, akik a villámcsapadékokkal, és az azokból kialakuló villámárvizekkel kapcsolatban kértek szakmai segítséget a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamarától.

Subscribe to this RSS feed