BPMK

A választott dátum cikkei: péntek, 07 július 2017

Az MFTTT 31. vándorgyűléséről


Szekszárdon került megrendezésre július 6-8. között az Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 31. Vándorgyűlése. Az 1957 óta megrendezésre kerülő, hagyományosnak számító vándorgyűlés nem csak a szakmai tapasztalok és véleményen cseréjének színtere, de kiváló alkalom a szakmabelieknek a kapcsolat építésre, illetve a rendezvénynek otthont adó város kultúrájának, környezetének és turisztikai attrakcióinak megismerésére is.

A tudománydiplomáciai munka tapasztalatai pozitívak

Az integrált Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) keretében végzett tudománydiplomáciai munka tapasztalatai egyértelműen pozitívak, tevékenysége kézzelfogható - mondta Íjgyártó István, a KKM kulturális és tudománydiplomáciáért felelős államtitkára július 3-án a Tudományos és technológiai kétnapos konferencia megnyitóján, Budapesten.

Tudományos és Technológiai Park rendszer

IPE meghívására július 4-6. között Magyarországra látogatott Luis Sanz, a Tudományos Parkok Nemzetközi Szövetségének ügyvezető igazgatója. Látogatásának célja a magyarországi Tudományos és Technológiai Park rendszer megismerése annak érdekében, hogy a Magyarország aktívan bekapcsolódhasson a tudásgazdaság- és az innováció-alapú nemzetközi szakmai és üzleti hálózatba.

Subscribe to this RSS feed