BPMK

Őszi konferenciáink

Az idei ősz is bővelkedik nívós kamarai nagyrendezvényekben. Az épületgépészeti szakágtól kezdve az e-mobilitáson át az innovációig terjed majd a mérnököknek szóló programpaletta.

Épületgépészeti tervezői konferencia 2016
Szeptember 16. – Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Az első alkalommal megrendezésre kerülő konferencia célja a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzésének elősegítése. Tervezői előadások keretében jelentős beruházások épületgépészeti tervei kerülnek bemutatásra, mely előadásokat a tervekben szereplő berendezéseket, installációs elemeket gyártó és forgalmazó, valamint a kivitelező és az üzemeltető vállalkozások szakmai bemutatkozása egészíti ki.
A konferenciát a BPMK kötelező szakmai továbbképzésként ismeri el, melynek díja 10.000 Ft+Áfa/fő.
Jelentkezni a www.mknonprofitkft.hu oldalon keresztül lehet.

E-Mobilitás másképpen II
Október 19. – Hungexpo 25. előadóterem
Hazánkban is egyre inkább előtérbe kerül az e-mobilitás kérdése, de a hogyan még vitatott. A konferencia a jelenleg lehetségesnek tűnő megoldásokat járja körül és fogalmazza meg érveit és ellenérveit szigorúan a műszaki megoldások tükrében.

Magyar találmányok – Innováció – Megújuló energiák – Gazdasági növekedés nemzetközi konferencia és -kiállítás
Nemzetközi innovációs konferencia szakmai továbbképzés és ötletbörze
November 22-23. – Europa Hotels Congress Center Budapest (1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.)
A kétnapos konferencián a szakmai előadások mellett, plenáris üléseken, kiállításon és ötletbörzén is lehetőség nyílik majd a szakmabelieknek és az érdeklődőknek a találkozásra, valamint a feltalálók is bemutatkozhatnak.  Cél a magyar nemzeti innovációs törekvések segítése, a gazdaság további élénkítése és a munkahelyek számának növelése.

Részvételi díj: 10.000 forint + Áfa/fő.

Magyar Épületgépészek Napja 2016
December 1-2. – BME
Idén is megrendezésre kerül a nagy múltra visszatekintő két napos rendezvénysorozat.Tekintettel a Budapesti Műszaki Egyetemen hatvanöt éve megkezdődött épületgépész képzésre, az első napon ünnepi megemlékezéssel és konferenciával készülnek a szervezők a Műegyetemen, majd a délután folyamán a jövő épületgépészei is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. A második napon a Magyar Mérnöki Kamara regisztrált képzése, illetve szakmai kiállítás, rendezvények és bál várja az érdeklődőket.

Részvételi díj: 7500 forint + Áfa/fő.