BPMK

KTE-ért Emlékplakett

KTE-ért Emlékplakett kitüntetésben részesült Kassai Ferenc BPMK-elnök és a BPMK.

Az elhangzott méltatás szerint a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara alapító partnerszervezete, egyik gesztora „A Közlekedési Kultúra Napja” országos esemény sorozatnak. A KTE-vel együttműködve az elmúlt hét évben valamennyi alkalommal rendezvényt szervezett, valamint meghatározó részt vállalt az önkormányzatok közlekedésbiztonsági pályázatának megszervezésében és a közlekedésbiztonsági vándorplakát kiállítás összeállításában is.

Stúdióját humán világjárvány idején is önzetlenül rendelkezésre bocsátotta közlekedésbiztonsági konferencia és „A Közlekedési Kultúra Napja” online nyitórendezvény megtartása céljából.
Példaértékű tevékenységével nagymértékben segíti a KTE „Közlekedési Kultúra Napjával” kapcsolatos eseménykoordinátori munkáját.
A díjat Kassai Ferenc, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöke vette át. Kassai Ferenc a Magyar Mérnöki Kamara alelnökeként (2010-2021) és a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnökeként kezdetektől fogva meghatározó alakja „A Közlekedési Kultúra Napja” szervezőbizottságának.
Értékes gondolataival, személyes részvételével támogatja az esemény nyitórendezvényeit, a Közlekedési Kultúránk Értékei pályázatok támogatásával, díjátadóin való közreműködésével emeli annak társadalmi presztízsét, elismertségét.
Az irányítása alatt lévő köztestület „A Közlekedési Kultúra Napja” országos eseménysorozat egyik legaktívabb tagja.
Személyes elkötelezettsége példaértékű a közlekedésbiztonság növelése, a közlekedési kultúra fejlesztése érdekében, a társadalmi szervek összefogása terén.